Ústav ÚstavKontakt KontaktMapa stránky Mapa stránkyPrivátna zóna Privátna zónaEnglish version English version
Slovensk� akad�mia vied (SAV)
Hlavná stránka
Kontakt
Organizačná štruktúra
História
- - - - - - -
Infraštruktúra
Pracovníci
Oddelenia
Knižnica
Spoločné pracoviská
- - - - - - -
Projekty
Vybrané výsledky
Publikácie a citácie
Výročné správy
- - - - - - -
Doktorandské štúdium
Pedagogická činnosť
Pracovné príležitosti
Zverejňovanie informácií
Ústav arrow Aktuality arrow Obhajoby dizertačných prác dňa 26.augusta 2009
Obhajoby dizertačných prác dňa 26.augusta 2009

18.7.2009 

V zmysle ustanovenia §20-24 vyhlášky MŠ SR č.131/1977 Z. z. o doktorandskom štúdiu budú sa dňa 26. augusta 2009  v čase od 11:00 do 16:00 v zasadačke Ústavu merania SAV, Dúbravská cesta 9,  Bratislava konať verejné obhajoby dizertačných prác doktorandov Mgr. Roberta Ševčíka, Mgr. Vladimíra Juráša a Mgr. Svorada Štolca.

Program obhajob KDP v Ústave merania SAV v stredu, dňa 26.8.2009:

  • o 10:30 hod. obhajoba KDP „Stabilizácia optických frekvencií polovodičových laserov", ktorú vo vednom odbore 39-71-9 „Meracia technika" predložil doktorand Mgr. Robert Ševčík z Ústavu merania SAV, Bratislava. Školiteľom bol RNDr. Ing. Ján Bartl, CSc. Predsedom komisie pre obhajobu  je RNDr. Karol Karovič, DrSc.

 

  • 13:00 hod. obhajoba KDP „Nové metódy vyšetrovania ľudských kĺbových chrupaviek pomocou nukleárnej magnetickej rezonancie", ktorú vo vednom odbore 39-52-9 „Bionika a biomechanika" predložil doktorand Mgr. Vladimír Juráš z Ústavu merania SAV, Bratislava. Školiteľom bol prof. Ing. Ivan Frollo, DrSc. Predsedom komisie pre obhajobu  je prof. Ing. Dušan Šimšík, CSc.

 

  • 14:30 hod. obhajoba KDP „Segmentácia a klasifikácia objektov v obrazoch používaných v Epo dopingovej kontrole", ktorú vo vednom odbore 39-52-9 „Bionika a biomechanika" predložil doktorand Mgr. Svorad Štolc z Ústavu merania SAV, Bratislava. Školiteľom bol doc. RNDr. Ing. Ivan Bajla, CSc. Predsedom komisie pre obhajobu je prof. Ing. Ivan Frollo, DrSc.

 

Autoreferáty prác boli zaslané na relevantné pracoviská, autoreferáty a samotné práce sú k nahliadnutiu na sekretariáte Ústavu merania SAV.

 
Measurement Science Review (on-line časopis)
Konferencie
Semináre
Aktuality